EtusivuAjankohtaistaTapahtumaOhjelmaYhteystiedotIn English

Ajankohtaista

Iltabileiden ohjelma

Selma "laitti" Pietiäinen 5.10.2016

Hei kaikki! Aiconiin on enää pari päivää, odotatteko jo innolla? Tässä vielä hieman tarkempaa tietoa iltabileidemme ohjelmasta ja aikataulusta!

Cosplay Aiconissa

Ada "Yeongie" Ristimäki 5.10.2016

Aiconissa, kuten monissa muissakin coneissa, kilpaillaan cosplayn saralla - mutta ei vain perinteisen, fiktiivisiin hahmoihin perustuvan cosplayn!

Tietoa lipunvaihdosta

Tanja "Chiru" Tikkanen 2.10.2016

Mistä ovesta saavun? Mistä saan rannekkeeni? Vastaukset kysymyksiisi!

Karaoken käytännöt

Tiia "Falanukki" Rantanen 29.9.2016

Aiconin karaokessa otetaan kokeiluun jotakin uutta ja jännittävää; nimittäin vuoronumerot sekä vipeille tarkoitetut karaokelipukkeet. Lue ohjeet karaokepisteellä toimimisesta täältä!

Maistiaisia myyntipöytäsalista!

Ria "MissAlic3" Huhmarkangas 14.9.2016

Hei! Sponsorivastaava Ria tässä! Aicon alkaa olla jo kolmen viikon päässä, hui! Jotta pääsemme tunnelmaan, haluan esitellä teille etukäteen muutaman myyntipöytäsalin myyjän (myyjiä lisätään myös Myyntipöytäsali-sivulle), jotta voitte jo etukäteen pohtia, mitä kaikkea Kehräämön syvyyksistä löytyykää…

Aiconin iltabileet tulevat!

Selma "laitti" Pietiäinen 6.9.2016

Mitä olisikaan muodin ja musiikin tapahtuma ilman iltabileitä?! Aiconin iltabileet tulevat tässä! Aiconin iltabileissä on tiedossa juuri sitä itseään, eli aasialaista tanssimusiikkia.

Majoitus Aiconissa

Aurora 24.8.2016

Aiconin lattiamajoitus järjestetään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kiipeilykeskus Hänkissä. Kiipeilykeskus sijaitsee osoitteessa Luukkaankatu 7, eli vain reilun kilometrin päässä Verkatehtaalta. Majoittujat pääsevät tilaan kello 17 jälkeen, mutta tavaroita voi viedä säilytykseen jo päivän aik…

Aicon Kunniavieras 2016: GMNI

Vilma "Veloniada" Kosola 23.8.2016

Youtubessa jo valtavaa suosiota kerännyt GMNI nähtiin keväällä valloittamassa sydämiä Suomen K-Pop World Festival karsinnoissa. Nyt maailman valloitus jatkuu Aiconista alkavalla Euroopan kiertueella.

Käsityöläispöytiä Aiconiin!

Ria "MissAlic3" Huhmarkangas 12.8.2016

Osaatko tehdä kauniita koruja? Oletko matkalla muodin huipulle, vai oletko muuten vain taiteellinen? Hermostuttaako kuitenkin kalliit myyntipöytähinnat? Aiconiin voi nyt varata käsityöläispöytiä! Käsityöläispöydät on tarkoitettu aloitteleville myyjille, jotka haluavat myydä tuotteitaan mutta eivät o…

High Definition × Aicon

Vilma "Veloniada" Kosola 7.8.2016

High Definition saapuu Aiconiin! High Definition on Helsinkiläinen tanssiryhmä ja oli Suomen ensimmäinen edustaja Korean Changwonissa järjestettävässä K-Pop World Festivalissa 2014.

Aiconin vapaaehtoistyövoimahaku on auennut!

Aino 3.8.2016

Kuten monet muutkin tapahtumat, myös Aicon tarvitsee innokkaiden vänkäreiden apua ja nyt on mahdollisuus hakea työvoimaksi toteuttamaan uutta tapahtumaa 8.-9. lokakuuta Verkatehtaalle.

Lipunmyynti on auki!

Tanja "Chiru" Tikkanen 30.7.2016

Ensimmäinen erä lippuja on myynnissä nettikaupassamme.

Ennakkokyselyn tuloksia

Vilma "Veloniada" Kosola 7.12.2015

Julkaisimme tänä syksynä some-tiliemme välityksellä Aicon-ennakkokyselyn, jolla halusimme kartoittaa kiinnostusta Aiconiin. Tässä läpikäytynä osa kyselyn vastauksista!

Aicon in English!

Vilma "Veloniada" Kosola 24.11.2015

Aicon welcomes the non-Finnish-speaking fans of Asian music and fashion as well! Aicon will take place in Hämeenlinna, Finland, on 8.-9.10.2016 and it focuses on East Asian music and fashion.

Ai mikä Aicon?

Vilma "Veloniada" Kosola 19.11.2015

Suomessa ei tällä hetkellä ole con-tapahtumaa, jonka pääaiheisiin musiikki tai muoti kuuluisivat, vaikka aiheilla on laaja harrastajakunta. Aiconissa aiheidemme harrastajat saavat tavata toisiaan ja oppia uutta!

Twitter | Facebook

© Aicon 2015