EtusivuAjankohtaistaTapahtumaOhjelmaYhteystiedotIn English

Tietoa lipunvaihdosta

Tanja "Chiru" Tikkanen

Aicon lähestyy jo kovaa vauhtia, joten tapahtumaan saapumisen sujuvoittamiseksi tässä muutamia hyödyllisiä faktoja!

Saapumiseen on käytössä kaksi ovea, joista valitset sen perusteella, oletko jo lunastanut rannekkeesi, vai odottaako se vielä lipunvaihtopöydän hellässä huomassa. Mikäli ranneke on jo ranteessasi, voit kävellä sisälle suoraan Verkatehtaan pääovista, joiden luota löytyy kaksi jonoa: toinen viikonloppulipun tai päivälipun ostaneille ja toinen VIP-lipullisille.

Mikäli sinulla on PDF-lippu ja ranneke odottaa sinua tapahtumapaikalla, voit noutaa sen lipunvaihtopisteeltä, jonne pääsee Bio Rexin ovesta. Ovella on kolme jonoa: Lipunmyyntiin, lipunvaihtoon viikonloppulipun tai päiväkohtaisen rannekkeen ostaneille, sekä VIP-lipunvaihtoon. Muistathan ottaa mukaasi lipputiedoston joko tulosteena tai mobiililaitteeseesi ladattuna, ja etsiä sen hyvissä ajoin esille lipunvaihdon sujuvan kulkemisen takaamiseksi.

Kuten edellisestä kappaleesta selvisikin, on lippuja saatavilla myös ovilta! Hinnat ovat samat kuin verkkokaupassamme, eli viikonloppulippu 25€, lauantailippu 15€ ja sunnuntailippu 10€. Huomaathan kuitenkin, että etenkin lauantailippuja on jäljellä enää hyvin rajatusti, joten jos tahdot varmistaa tahtomasi lipun, kannattaa se hankkia ennakkoon. Verkkokauppamme on auki vielä perjantai-iltaan kello 23.59 asti!

Muistathan myös lunastaa paikkalippusi pääsalin ohjelmiin avajaisia ja päättäjäisiä lukuunottamatta! Paikkaliput ovat saatavilla infopisteeltä. VIP-kävijöille on varattu oma erä paikkalippuja, jotka ovat jaossa VIP-tilassa.

Lippuihin liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa otathan yhteyttä osoitteeseen lipunmyynti@aicon.fi.

Kommentit

Aurora 3.10.2016 20:28:31

Mitä tarkoittaa VIP-lippu?

Allu 3.10.2016 20:29:33

Mistä/miten rannekkeen voi lunastaa etukäteen?

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.

Tällä tarkistamme, että et ole robotti.

Twitter | Facebook

© Aicon 2015