EtusivuAjankohtaistaTapahtumaOhjelmaYhteystiedotIn English

Cosplay Aiconissa

Ada "Yeongie" Ristimäki

Aiconissa, kuten monissa muissakin coneissa, kilpaillaan cosplayn saralla - mutta ei vain perinteisen, fiktiivisiin hahmoihin perustuvan cosplayn! Täysin hall-kilpailumenetelmällä toteutettavassa kisassa on kaikkia kävijöitämme ajatellen kolme kategoriaa: outfit, real person cosplay, sekä perinteinen cosplay.

Kategorioiden nimet selittävät varsin hyvin itse itsensä, mutta avataanpa niitä silti vielä hieman. Outfit-kategoriassa kilpaillaan parhaasta asukokonaisuudesta, joka voi edustaa tiukasti tiettyä katutyyliä, tai olla edustamatta - päästä luovuutesi valloilleen ja räjäytä tuomarien mielet mahtavalla tyylitajullasi!

Real person cosplay -kategoria on tarkoitettu kaikille niille jotka katsovat esimerkiksi laulajien asukokonaisuuksia ja haluavat päästä sillä sekunnilla syytämään rahansa niihin sopiviin kankaisiin. Kutkuttaako Reitan nenärätti? Ovatko Taeminin hiuspidennykset kaikki mitä olet ikinä halunnut päähäsi? Tämä kategoria on sinulle!

Perinteinen cosplay on juuri sitä miltä kuulostaakin: fiktiivisiin hahmoihin perustuvaa cosplayta ilman sen suurempia rajoituksia. Tähän kategoriaan käyvät kaikki puvut kaikkien maiden lähdemateriaaleista!

Scouting tapahtuu lauantaina klo 12-14. Kilpailuun mukaan toivovia kehotetaan pysyttelemään Lasipihan lähistöllä, jotta scoutit löytävät teidät.

Jokaiseen kategoriaan otetaan viisi osallistujaa, jotka käyvät tuomaroinnissa ja kuvauttamassa itsensä. Kuvat lisätään Aiconin facebook-sivulle lauantai-iltapäivänä, jossa yleisö pääsee tykkäyksien muodossa kannustamaan omaa suosikkiaan voittoon. Lopullinen voittaja päätetään tuomaripisteiden ja yleisöpisteiden summan perusteella, ja kaikkien kategorioiden ykköset julkistetaan päättäjäisissä sunnuntaina klo 15.00!

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.

Tällä tarkistamme, että et ole robotti.

Twitter | Facebook

© Aicon 2015