EtusivuAjankohtaistaTapahtumaOhjelmaYhteystiedotIn English

Iltabileiden ohjelma

Selma "laitti" Pietiäinen

Hei kaikki! Aiconiin on enää pari päivää, odotatteko jo innolla? Tässä vielä hieman tarkempaa tietoa iltabileidemme ohjelmasta ja aikataulusta!

Ensinnäkin, kiitos kaikille, jotka ovat toivoneet biisejä! Toiveita on tullut todella paljon, mutta pyrimme parhaamme mukaan soittamaan mahdollisimman monta toivetta illan aikana. Pyrimme soittamaan musiikkia tasapuolisesti sekä japanilaisen popin ja rockin että korealaisen popin saralta. Myös hiphoppia ja muuta löytyy soittolistastamme, eli toivottavasti kaikki pääsevät kuulemaan jotain itselleen mieluista illan aikana! Emme ota enempää toiveita vastaan.

Loppuillasta esiintyvät DJ:t, jotka myöskin pyrkivät soittamaan osan toivebiiseistä. Tässä heidän esittelynsä:


Photo by Vermillion Visuals.

DiscJokk
I am a DJ from Gothenburg in Sweden. I usually play J-EDM, J-electro, remixed anime music/akiba-kei and K-pop. I have DJ'ed at several Nordic conventions before, most recently at DesuCon. I used to organise the asian music club Mirai in Gothenburg and currently prepping for starting up a new one soon!

Let's make this Saturday night an Aicon:ic party night!!

Check out DisckJokk's sound from Soundcloud!

Kototama  
Originating from Helsinki underground scene dj Kototama has been providing parties with sparkling sounds and deep atmospheric vibes. Also helping building and behind scenes of such electronic festivals as Kosmos and Funky Elephant. With heavy influences from Drum&Bass sounds, now packed with kawai elements from his obsession to thought provoking and psychological anime series and the philosophy of eastern martial arts. As of late combining these with touhou videogame soundtracks, break core, j-rock and vocaloid techno. Finding himself from the most unexpected places, but always prepared to blast some groovy nyanyanynya =^_^=

Illan aikataulu
19.00 Toivetunnit
21.30 DiscJokk
22.30 Kototama
23.00 DiscJokk + DJ Kototama Back To Back
24.00 Aiconin ohjelma päättyy ja talon oma DJ aloittaa soiton

Iltabileiden lippuja saa edelleen verkkokaupastamme Kompassista. Voit ostaa lipun myös tapahtumapaikalta oheistuotepöydältämme, josta saat lipun, joka iltabilepaikalla vaihdetaan leimaan. Lipun voi myös ostaa suoraan Café Bar Skogsterissa lipunmyyntipöydältä, jolloin annamme suoraan leiman. Tapahtumapaikalta lipunosto onnistuu vain käteisellä. Muistathan ottaa myös henkilöllisyystodistuksesi mukaan, koska bileet ovat k18!

Joten ei kun tanssikengät (olivat ne sitten korkokengät tai tennarit) jalkaan ja tervetuloa bilettämään lauantaina!

☆ Selma, Aiconin iltabilevastaava ☆

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.

Tällä tarkistamme, että et ole robotti.

Twitter | Facebook

© Aicon 2015