EtusivuAjankohtaistaTapahtumaOhjelmaYhteystiedotIn English

GMNI

© Steven Hong

GMNI (lausutaan Gemini) on Korealais-Amerikkalainen hiphop-artisti. Youtubessa jo valtavaa suosiota kerännyt GMNI nähtiin keväällä valloittamassa sydämiä Suomen K-Pop World Festival karsinnoissa. Nyt maailman valloitus jatkuu Aiconista alkavalla Euroopan kiertueella.

GMNIn viesti Aiconin kävijöille: 

"Hello Finland, I am blessed to be able to perform again this year! I promise to you guys the best! Its going down Finland!!!I love yall!"

GMNI Showcase: Lauantai klo 15:00-16:00, Vanaja-sali.

Showcase tulee korostamaan vahvemmin perinteisen konsertin lisäksi fanien ja artistin välistä kommunikointia. Jos sinulla on pyyntöjä, kysymyksiä tai viestiä, jonka haluat lähettää GMNIlle, voit jättää sen paperilla infotiskille. Viestit luetaan showcasen aikana. Infotiskiltä löytyy kaikki tarvikkeet, et tarvitse omiasi.

Ohjelmaan on lunastettava ilmainen paikkalippu. Paikkalippuja jaetaan infotiskillä 11:30 alkaen. Älä jonota ohjelmaan, paikkalippusi määrittää paikkasi salissa.

GMNI fanituotteet

GMNI fanituotteet ovat myytävissä vain lauantaina Aiconin virallisen oheistuotepöydän luona Lasipihalla, Verkatehtaan isossa aulassa. Tuotteet ovat esillä 10:30 alkaen.

GMNIn löydät

Twitter | Facebook

© Aicon 2015